Tineri din ATOR Darabani în pelerinaj la Mănăstirea Sfânta Treime, Eşanca

Viața parohiei Mai 9, 2012

Tinerii din Asociația Tinerilor Ortodocși Români - ATOR - filiala Protopopiatul Darabani au participat vineri, 4 Mai, la taina Sf. maslu la Mănăstirea Sf. Treime Eșanca, protopopiatul Darabani. Fiind Anul Omagial al Sfântului Maslu în Patriarhia Română, tinerii au dorit să participe la această Sf. Taină la Mănăstire. ajunși în sfântul locaș tinerii au sărutat mai întâi Sfintele Moaște ale Sf. Serafim de Sarov și alte sfinte moaște ce se află în Biserica Mănăstirii, după care au participat la rugăciunea tainei Sf. Maslu. 

Un lucru deosebit a fost faptul că tinerii au făcut un adevărat pelerinaj până la Mănăstire, pelerinajul fiinD cel care ne uneste în rugăciune și în ceea ce este frumos și plăcut pentru Dumnezeu.  Tinerii au fost pentru câteve ore pelerini pentru Hristos și Sfinții Săi. Cu siguranță participarea tinerilor la Mănăstire și la Taina Sf. Maslu a adus în sufletele lor pace, liniște și bucurie.

Alături de tinerii atoreni din protopopiatul Darabani, jud. Botoșani a participat și Pr. Lucian Plugaru, coordonatorul ATOR-Darabani.